Maalausurakointi- ja tasoitetyöt Helsingissä

Sisä- ja ulkomaalausurakat yli 50 vuoden kokemuksella

Maalausurakka on laaja projekti, joka kannattaa jättää ammattilaisen käsiin. Maalauskohteemme ovat sekä uudis- että korjauskohteita kuten toimistorakennuksia, liikerakennuksia, julkisia rakennuksia ja asuintaloja. Toteutamme vaativatkin maalausurakointityöt sovitun aikataulun mukaan ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Pitkälle kehitetyt työmenetelmämme ja ajanmukainen oma kalustomme muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tehokkaat ja toimivat ratkaisut.

Maalausurakkamme sisältää:

  • Esioikaisutyöt
  • Tasoitetyöt
  • Maalaustyöt.
  • Tapetointityöt

Tasoitetyöt

Huolellisesti toteutetut tasoitetyöt takaavat onnistuneen lopputuloksen. Tasoitetyöt tehdään joko koneellisesti ruiskuttamalla laasti kohdepintaan tai levittämällä se pinnalle lastoilla käsin. Valitsemme työtavan aina kohteen vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaan.


Erikoiskohteiden maalausurakointia Helsingissä ja ympäristökunnissa

Olemme erikoistuneet vaativiin maalausurakointitöihin. Olemme toteuttaneet maalaus- ja tasoitetöitä useassa kauppakeskuksessa, esimerkiksi Espoon Sellossa, Kauppakeskus Veturissa Kouvolassa ja Helsingin Itäkeskuksessa.

Julkisista rakennuksista merkittävimpinä maalauskohteina voimme mainita Helsingin Musiikkitalon ja Oopperatalon. Olemme tehneet tasoite- ja maalaustyöt myös useaan sairaalaan, kuten Kolmiosairaala ja Yhteispäivystyssairaalaan, sekä yritysten pääkonttoreihin, kuten Luhdan pääkonttoriin ja Skanska-taloon.

Tutustu työkohteisiimme » 

Jätä tarjouspyyntö!


Maalausurakat myös tuoteosakauppana

Tuoteosakaupassa suunnittelemme ja toteutamme kohteen pintatyöt. Suunnitelmat laaditaan kohdekohtaisesti tilaajan lähtötietojen pohjalta kustannustehokkaaksi. Yritykseltämme löytyy tuoteosasuunnittelukokemusta esimerkiksi asunto- ja toimistokohteista.

Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet tuoteosakauppana esimerkiksi Myyrmäen Sosiaali- ja terveysaseman ja Alberga talo C:n maalausurakoinnin.

Ota yhteyttä!